Vil du øge din omsætning og styrke din grønne profil…

… så hop med på vognen. Velkommen til Danmarks nye, CO2-reducerende Transportportal

NielsEbbesen.dk er den ideelle platform for vognmænd og flyttefolk, der ønsker at få flere kunder og øge deres omsætning, og samtidig at fremme deres grønne profil.

Vi er den første transportplatform, der fokuserer på at reducere CO2-udledningen fra godstransportbranchen. Vi giver derfor kunderne en mulighed for at vælge en transportform, der ikke belaster klimaet, men som direkte går ind og modarbejder CO2-udledningen fra lastbiler til godstransport.

Hver gang en vognmand kører en tur for en kunde, planter vi minimum ét træ i samarbejde med Growing Trees Network Foundation.

Med andre ord har du ikke bare mulighed for at få flere kunder gennem NielsEbbesen. Du kan også blive en del af den grønne bølge, hvor vi arbejder sammen om at beskytte klimaet.


Det skal du bruge:

For at blive en del af holdet af vognmænd på NielsEbbesen, skal du bruge følgende:

  1. CVR-nummer og navn på virksomheden
  2. Mailadresse, som tilbuddene skal sendes til
  3. Direkte telefonnummer til tilbudsgiver i virksomheden
  4. Dokumentation af de rette forsikringer (skal fremsendes til NielsEbbesen)

Har du spørgsmål til oprettelse eller fordelene ved brugen af NielsEbbesen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 96 92 92 mellem 10.00 og 15.00 alle hverdage eller per mail på info@nielsebbesen.dk.


Hvorfor skal jeg oprette mig som vognmand hos NielsEbbesen?

Vores mål er at forbinde vognmænd og flyttemænd med kunder, der skal have løst en transportopgave miljøvenligt. Derfor kan du som vognmand forvente at få adgang til en kundegruppe, der direkte efterspørger din service.

Det er hurtigt og nemt at oprette sig som vognmand hos NielsEbbesen, og efter få klik vil du få adgang til vores kundekartotek.

Som vognmand for NielsEbbesen er du også med til at gøre noget godt for miljøet. Jo flere turer du kører gennem NielsEbbesen, jo flere træer planter vi i de danske skove. Det efterlader en stærkere natur til de kommende genrationer og hjælper til at mindske mængden af CO2 i Danmark. Med andre ord er du med til at skabe en bedre fremtid.


Opret profil

Er du klar til at blive en del af NielsEbbesen og et grønnere Danmark?

Opret en profil for din virksomhed her.