NielsEbbesen.dk

NielsEbbesen gør det nemt og bekvemt at få det bedste tilbud på transport af gods, uanset hvad der skal transporteres.

CO2-reduktion

Hvor bliver træerne plantet?

Alle træer “optjent” gennem TransportTilbud plantes af Growing Trees Network Foundation, og træerne plantes i folkeskove rundt omkring i Danmark.

Hvem sørger for, at der bliver plantet træer ud fra min opgave?

Transporttilbud har et samarbejde med Growing Trees Network Foundation, der både sørger for at dyrke og plante træerne i de danske skove.

Hvor mange træer bliver der plantet ud fra min opgave?

Vi beregner mængden af træer ud fra kørte kilometer, og som udgangspunkt er det ét træ pr 20 km. kørt. Dog runder Transporttilbud altid op til næste træ. Skal du derfor kun have fragtet noget 8 km. vil der stadig blive plantet et træ, og derfor kan vi garantere, at der bliver minimum bliver plantet ét træ pr kørsel gennem Transporttilbud.

Kunder

Hvad koster det at have en profil hos TransportTilbud?

Som bruger er din profil ganske gratis. Du skal naturligvis betale prisen for transporten, men det er en aftale, du indgår med vognmanden. Du skal altså ikke betale noget til TransportTilbud.

Hvem kan bruge TransportTilbud?

TransportTilbud er helt enkelt for alle, der skal have flyttet noget gods. Det kan eksempelvis være et flyttelæs, inventar for en virksomhed, der skal flytte kontor, en sofa fra den ene ende af landet til den anden, eller større ting som kolonihave- eller lejehuse. Det er altså både for private og erhverv. Du kan læse mere om TransportTilbud her.

Opgaver

Kan jeg risikere, at jeg ikke får tilbud på min opgave?

I princippet kan du godt, hvis der ikke er en vognmand, der kan møde dine krav i opgaven. Skulle dette ske, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde en løsning, enten ved at kontakte vognmænd direkte eller ved at vejlede dig i at skrive en ny opgave.

Jeg har gods, der skal flyttes med kran, kan jeg bestille dette hos jer?

Ja, det kan du. Du skal bare vælge “Specialopgave” i vores formular, når du opretter din opgave. Herefter skal du beskrive din opgave så præcist som muligt, så vognmanden kan give dig den rigtige pris.

Opret din opgave her.

Er jeg nødt til at vælge ét af de tilbud, jeg får tilsendt?

Nej, du bestemmer selv, om du vil sige ja eller nej til de tilbud, du modtager.

Hvordan bestiller jeg transport på Transporttilbud.dk?

Du starter med at oprette din gratis profil. Derefter kan du oprette specifikke transportopgaver, hvor du blandt andet skriver afhentnings- og leveringadresse, beskriver dit gods med så mange detaljer som muligt, og hvornår du vil have opgaven udført. Når du har oprettet opgaven, vil vognmænd begynde at byde på din opgave, og du får tilsendt tilbud.

Opret din nye opgave her.

Fragt og levering

Skal der være en til at tage imod mit gods på leveringsadressen?

Det kommer meget an på, hvad du skal have fragtet. Du aftaler selv med vognmanden, hvordan leveringen skal foregå, og om der skal kvitteres for godset ved levering.

Kan jeg bestille en transport med indbæring?

Ja, du kan sætte flueben ved indbæring, når du opretter din opgave. Så ved vognmændene, at du vil have dine varer båret ind eller op til dig.

Du kan oprette en opgave her.

Kan jeg bestille en transport med levering på et bestemt tidspunkt?

Ja, det kan du. Du kan bestemme både specifikt afhentnings- og leveringstidspunkt, når du opretter en opgave.

Opret en opgave for din transport her.

Jeg var ikke hjemme, da vognmanden forsøgte at levere mit gods. Hvad gør jeg?

Du skal kontakte vognmanden direkte. Deres kontaktoplysninger modtog du, da du accepterede deres tilbud. Kan du ikke få fat i vognmanden, er du velkommen til at kontakte Transporttilbud.dk’s kundeservice mellem 10.00 og 15.00 på hverdage på telefon 71 96 92 92 eller mail info@transporttilbud.dk.

Er mit gods forsikret under transporten?

Du kan tegne en transportforsikring gennem Transporttilbud. Prisen afhænger af værdien på dit gods.

Kan jeg få transporteret noget til udlandet?

Ja, det kan du. Når du opretter din opgave, skriver du din leveringsadresse. Den kan godt være i udlandet.

Er du klar til at oprette en opgave? Gør det her.

Kan jeg bestille en transport via hjemmesiden?

Ja, det kan du. Når du har oprettet en opgave omhandlende det, du skal have transporteret, vil du modtage 3 tilbud, som du frit kan vælge imellem.

Klik her for at bestille tilbud på grøn transport.

Vognmænd

Hvordan er forholdene for jeres chauffører/vognmænd?

Vi stiller høje krav til arbejdsmiljø og arbejdsvilkår for de vognmænd, vi indgår aftaler med. Vores samarbejde skal altid leve op til alle gældende regler og lovgivninger på området.

Taler jeres chauffører dansk?

TransportTilbud har ikke egne chauffører, men samarbejder med forskellige vognmænd. De fleste af de vognmænd, vi har tilknyttet, har chauffører, der taler dansk. Taler de ikke dansk, taler de helt sikkert engelsk.

Fakturering

Hvordan får jeg en kopi af min faktura?

Du skal kontakte vognmanden, du har indgået din aftale med. Du er dog altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få råd og vejledning.

Der er en fejl på min faktura, hvor kan jeg få hjælp til dette?

Du skal være velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp. Vi gør dog opmærksom på, at aftaleforholdet altid er mellem dig og vognmanden.

Der er sket en skade på mit gods under fragten. Hvordan laver jeg en reklamation?

Er der sket en skade på dit gods, skal du inden for 24 timer efter levering kontakte vognmanden. Kan du ikke komme i kontakt med vognmanden, skal du kontakte vores kundeservice på +45 71 96 92 92. Uden for normal åbningstid bedes du bruge info@transporttilbud.dk.

Min forsendelse er gået tabt under transporten, hvad gør jeg?

Det sker heldigvis sjældent, at en vognmand mister dele eller hele stykker af gods under fragten. Skulle uheldet være ude, skal du kontakte os med det samme. Så tager vi fat i vognmanden og finder en løsning.

Får jeg et fragtbrev på min opgave?

Ja, vognmanden får et fragtbrev tilsendt af TransportTilbud, som skal tages med ud på opgaven. Derfor er det vigtigt, at du udfylder kontaktformularen så præcist som muligt.

Hvor finder jeg priser, hvis jeg vil sende gods via TransportTilbud?

TransportTilbud er er en online formidling. Priserne sættes af vognmændene, og de afhænger af din type opgave og dens omfang. Du vil derfor få en specifik pris på din opgave, når du får tilsendt dine 3 tilbud. Du kan definere transporten via denne formular.

Hvad kan vi tilbyde

Uanset om du skal have flyttet dit hjem, en palle med varer eller har brug for en særtransport, kan du finde det på NielsEbbesen.
Flytning
En sikker og nem flytning af dit hjem og dine personlige ejendele.
Palle, kurér & distribution
Professionel fragt af alle typer gods og varer til alle typer opgaver.
Specialopgaver
Transport af farligt eller skrøbeligt gods, særtransport m.m.