Se mere om os

En grøn mission – en grønnere vision

Hos NielsEbbesen tænker vi på dagen i morgen, vi tænker på den klode, vi bor på, og vi tænker på den verden, vi efterlader til vores børn.

Transportbranchen udleder hver dag utroligt meget CO2, og alene person- og lastbiler står for mere end 1/3 af udledningen. Derfor er der behov for at tænke nyt – og at tænke grønt.

Vi er ikke bange for at tænke stort, og vores vision er et Danmark, hvor udledningen af CO2 fra godstransport er neutraliseret.

Det har vi omsat til, at vi omvender CO2-udledningen fra vores vognmænd til en fysisk reduktion, nemlig træer. For de kørte kilometer planter vi et træ, fordi vi ønsker at investere i vores samfund og ikke se passivt til, imens miljøet bliver mere udsat.

Det skal være enkelt og nemt for kunden at vælge en grøn transport, og derfor har vi lagt det ind som en del af vores forretningsmodel. Du skal ikke gøre andet, end at oprette din opgave og vente på, at tre vognmænd afgiver et tilbud.

Vi sørger for resten, så du bidrager til et grønnere Danmark, uden at du skal bruge mere tid på det.

Vælger du NielsEbbesen, vælger du et grønnere Danmark.

De første hestekræfter

Tilbage i november 2018 sad to skarpe hjerner og talte i telefon sammen, og pludselig faldt snakken på, hvor fedt det ville være at lave Danmarks nye, grønne transportportal.

De to partnere havde imellem sig mange års erfaring fra transportbranchen og domænenavnet NielsEbbesen.com, og med den kombination var vejen banet.

Deres mål var at skabe en portal, der havde fokus på at forbinde kunder og vognmænd, og samtidig at bidrage til at reducere CO2-udledningen. I dag er NielsEbbesen Danmarks første transportportal, hvor hver kørsel er CO2-reducerende. 

En ny æra for transport af gods og varer

NielsEbbesen.comfokuserer på at sætte kunder i forbindelse med vognmænd, der kan hjælpe dem med at flytte den type gods, vare eller flyttelæs, de står med.

Vi stræber efter at yde en kundeservice i verdensklasse, så du som kunde altid føler dig tryg. Det er vigtigt for os at skabe tillid, samtidig med at vi i fællesskab skabere en grønnere fremtid.

Vi ved, at mange fra tid til anden skal have flyttet en større mængde varer, møbler eller andet, og derfor er behovet for vogn- og flyttemænd stort. 

Hos NielsEbbesen imødekommer vi dette behov ved at sætte kunder i direkte forbindelse med kvalificerede vognmænd. Vores model sikrer, at kunderne får den bedste pris og løsning til deres opgave, og at der samtidig bidrages til en CO2-reduktion.

Hvorfor vælge os?

Med NielsEbbesen har det aldrig været lettere at få fragtet dine ting fra A til B – og samtidig gøre noget godt for miljøet.
  • Altid CO2-reducerende fragt
  • Hurtig, nem og gratis oprettelse af profil
  • Uafhængige vognmænd sender dig personlige tilbud
  • Du får tilbud på din opgave inden for få dage
  • Vognmænd til alle typer transport- og fragtopgaver samlet på ét sted
  • Transport både nationalt og internationalt

Hvad kan vi tilbyde?

Uanset om du skal have flyttet dit hjem, en palle med varer eller har brug for en særtransport, kan du finde det på NielsEbbesen. Og så er det tilmed CO2-reducerende.
Flytning
En sikker og nem flytning af dit hjem og dine personlige ejendele.
Palle, kurér & distribution
Professionel fragt af alle typer gods og varer til alle typer opgaver.
Specialopgaver
Transport af farligt eller skrøbeligt gods, særtransport m.m.