Få de bedste tilbud på grøn transport – til erhverv og privat

NielsEbbesen gør det nemt og bekvemt at få de bedste tilbud på CO2-reducerende transport af gods

Når du opretter en opgave på NielsEbbesen, giver du vognmænd og flyttemænd mulighed for at give dig unikke, skræddersyede tilbud.

Det gør du ved at beskrive din opgave så specifikt som muligt. Du skal inkludere beskrivelser om vægt, type gods, afhentnings- og leveringsdato, og hvor godset skal afhentes og leveres. Jo mere specifik din beskrivelse er, jo mere præcist et tilbud vil du få.


Altid en grøn transport

Ved at hente og bruge tilbud på transport af dine varer, møbler eller gods via NielsEbbesen, er du med til at fremme en grønnere transportform. For hver transport med NielsEbbesen – uanset distance – planter vi nemlig minimum ét træ i Danmark.

Vi samarbejder med Growing Trees Network Foundation, og vi planter minimum ét træ, hvor gang en af vores tilknyttede vognmænd kører en tur for en kunde. Det betyder flere træer i de danske Folkeskove, der kan optage mere CO2.

På den måde er hver kørsel gennem NielsEbbesen med til at reducere udledningen af CO2 fra godstransport, og at gøre Danmark til et grønnere land for de fremtidige generationer.


Hvorfor skal jeg bruge NielsEbbesen?

NielsEbbesen er lavet for at sætte kunder i kontakt med vognmænd hurtigt og nemt. NielsEbbesen er til dig, der tænker på dagen i morgen, på miljøet og på de næste generationer. Du skal altså bruge NielsEbbesen, hvis du gerne vil have løst din transportopgave hurtigt og miljøvenligt.

NielsEbbesen er både det grønne valg og det nemme valg. Hos NielsEbbesen kommer vognmændene nemlig til dig.
Når du har oprettet din opgave i vores transportbørs, vil vognmænd kunne give tilbud til dig, direkte i din indbakke. På den måde slipper du for selv at skulle undersøge markedet.

Din kundeprofil hos NielsEbbesen er gratis, og det er nemt både at oprette en profil og opgave. Med få klik kan du altså få konkrete, skræddersyede tilbud, som kan løse din transportopgave på en CO2-reducerende måde.

Er du klar til at oprette en opgave? Det kan du gøre her.