CO2-reduceret transport

Bil og bål eller Bil og bæredygtighed?

Bil og bål eller bil og bæredygtighed? Hvorfor denne sammenligning? Og hvad omhandler det?

I dag er vi mennesker blevet så bevidst om vores forbrugsvaner. Vi sorterer affaldet, vi giver vores børn økologiske æg og vi køber kun kød fra producenter, som leverer de bedste leveforhold for vores dyr, men hvordan bliver dyrene transporteret? Hvordan får vi transporteret vores fødevarer til butikkerne? Vi kan ikke undgå, at vi har brug for at få fragtet varer frem og tilbage, så hvorfor ikke se på hvad fragtfirmaerne kan tilbyde dig som kunde af grønne tiltag. I dag er der utrolig mange muligheder for transport hos det store udvalg hos transport firmaer, så hvad mangler vi? Vi som kunder og forbrugere mangler vores miljøbevidsthed i vores tanker når vi vælger fragtmænd. Vi skal skabe en balance imellem fragt, forbrug og miljø.

Bilerne som fragter vores mad kører stadig på brændstof der ødelægger vores miljø. MEN det fjerner ikke vores ansvar for at gøre det bedre. Derfor har du nu muligheden for, at bidrage til at gøre fragtbranchen mere miljøbevidst. Hos TransportTilbud.dk går vi ind for grønne tiltag. Vi har derfor valgt at tilbyde dig som kunde ”det grønne tilvalg”, som giver dig muligheden for at gøre transporten grønnere. Med dette bidrag kan du blandt andet have på samvittigheden, at du hjælper til at luften i Verden bliver renere, da de hos transporttilbud.dk bidrager til naturen for hver kilometer der bliver kørt. Dermed kan du have god samvittighed, da du både får fragtet dine varer, og du samtidig får verden til at blive et grønnere sted, ved at støtte den Co2 reduceret fragt.

Så næste gang du står i den situation, at du har brug for en transport, så hav i tankerne, at Transporttilbud.dk står klar for dig, her vil du opleve servicen er i verdensklasse, da det handler om at du skal være tilfreds, samtidig med, at vi sammen gør verden et grønnere sted.

Ring 71 96 92 92